Jeg blogger min drøm i håp om å vinne!

Mine drømmer er så mangt, men akkurat nå er min største drøm å besøke Amsterdam, av alle steder.

Det er mye som får meg til å drømme om det stedet er åssen byen ser ut, med disse fine byggningene og kanalene. Noe annet jeg vil se der er Anne Frank-huset, hvor hun gjemte seg under krigen sammen med sin familie og venner. Dagboken hennes er en av mine favorittbøker, og det hadde vært spennende å se hvor hun skrev store deler av den, og ikke minst se den utstilt.  Det er også veldig mye annet jeg har lyst til å se her, f.eks andre museer og litt shopping hører vel med. Bare det å se på bildene under (funnet på http://no.wikipedia.org/wiki/Amsterdam) får meg til å få lyst til å reise med engang...


Det hadde vært gøy å sykle rundt i gatene i byen og ta en båttur i kanalene... Turen hadde blitt en foto-tur, og jeg ville reist med min mor og min bror. Sammen har vi tre det utrolig koselig og morsomt på tur.


Med dette, et innlegg om en stor drøm, ønsker jeg og håper at seieren for engangs skyld går min vei.vinn1881

vinn1881
Stikkord:

3 kommentarer

Ingrid

27.02.2012 kl.22:45

wow, yey! :D

27.02.2012 kl.22:49

Gratulerer :)

Skriv en ny kommentar

Ingrid M. V.

Ingrid M. V.

27, Rælingen

Jeg skriver om alt mulig, Opplevelser, musikk, dyr, bøker, filmer, og andre ting og tang som interesserer meg. Jeg er veldig glad i å ta bilder så det blir også delt noen bilder etterhvert som jeg tar dem. Kommenter gjerne! :) Besøk også hjemmesiden min, http://www.123hjemmeside..no/ingridsgalleri hvor jeg legger ut det meste av mine bilder. Sjekk meg gjerne ut på Instagram også, Ingridmv_88.

Flag Counter Instagram Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits